Bonusspel en extra Symbolen

Bonusscherm

Wil je het bonusspel op de Mermaids Gold gokkast spelen? Zorg er dan voor dat je de scatter symbolen verzamelt, waarover hieronder meer. Je hebt er 3, 4 of 5 nodig om 10 bonus spins te verdienen. Tijdens de bonusspellen ontvang je een 3x multiplier, waardoor de winsten een stuk sneller oplopen. Tenslotte kun je met de wild X2 symbolen snel meer credits verdienen, waardoor er op de Mermaids Gold gokkast van alles te ontdekken valt.Bonusspel op de Mermaids Gold gokkast

Het bonusspel van de Mermaids Gold gokkast zorgt ervoor dat je daadwerkelijk op zoek kunt gaan naar het goud van de zeemeermin. In het basisspel heb je al de kans op aan de hand van GAMBLE voor hoge winsten te zorgen, maar tijdens het bonusspel van deze gokkast gaat het dak er werkelijk af. Op het moment dat je via de scatters bonus spins weet te verdienen gaat het bonusspel automatisch van start, je hoeft daar niets voor te doen. De winsten die je tijdens de bonus spins maakt worden automatisch 3x voor je verhoogd, aan de hand van de multiplier die van toepassing is.

Bovendien heb je tijdens het bonusspel van de Mermaids Gold gokkast uiteraard de mogelijkheid om weer nieuwe bonus spins te verdienen. Dit betekent dat je er tijdens de bonus voor kunt zorgen dat je door kunt blijven spelen, zonder dat je terug hoeft te keren naar het basisspel. Des te langer je dit volhoudt, des te beter je erin slaagt om de winsten op te stapelen en die uiteindelijk mee terug te nemen naar het reguliere spel. Zorg ervoor dat je het bonusspel van de Mermaids Gold gokkast bereikt via de freeplay om daar ervaring mee op te doen, of verdien er daadwerkelijk geld tijdens een spel met een eigen inleg.

Scatter symbolen

Scatter symbolen

Je kunt naast het bonusspel van de Mermaids Gold gokkast rekenen op een aantal andere methoden om winsten te maken en extra spellen te ontdekken. Indien je de bonus wilt spelen is het verstandig om gebruik te maken van de scatters, die je daar bij 3, 4 of 5 verschijningen toegang tot zullen verschaffen. Op het moment dat de scatters op de rollen verschijnen krijg je automatisch de bonus spins, zodat de bonus op de Mermaids Gold gokkast van start kunt gaan en het grote verdienen kan beginnen.

Het unieke van de scatter symbolen is dat het niet nodig is om deze te verzamelen op een van de actieve winlijnen. Je hebt daardoor al standaard 10x een kans te pakken om een mooi bedrag te verdienen, maar dankzij de scatters mogen de symbolen gewoon willekeurig over de rollen verschijnen. Waar ze ook staan, zodra je er minimaal 3 bij elkaar weet te spelen levert dat je de bonus spins op. Zorg er dus voor dat je op zoek gaat naar de schatkisten, die in het geval van de Mermaids Gold gokkast de scatter symbolen zijn die je wilt verzamelen.

Wild X2 symbolen

Tenslotte is het verstandig om je goed te richten op de wild X2 symbolen, in dit geval gaat het om de zeemeermin. Zij speelt een belangrijke rol op de Mermaids Gold gokkast. Het is het symbool dat je de hoogste prijs op kan leveren indien je er 5 van draait, maar er valt nog veel meer te ontdekken. Je zorgt er met dit symbool namelijk ook voor dat je andere winnende combinaties compleet kunt maken. Heb je 2 van de schildpadden op een winlijn staan, maar ontbreekt er nog een en staat op die plaats de zeemeermin? Dan verandert ze voor je in een schildpad, waardoor je de prijs toch kunt innen.

En alsof dat nog niet genoeg is, dankzij de wild X2 bonus kun je de winst bovendien 2x in je account bij laten schrijven. Alle winsten die je maakt via de wild die transformeert worden verdubbeld, iets wat de Mermaids Gold gokkast een behoorlijk uniek spel maakt. Wat dat betreft lopen de prijzen gemakkelijk snel op, waardoor het de moeite waard is om deze gokkast uitgebreid uit te proberen. Kies een oefenspel om dit zelf te ervaren, of doe een storting om het geld daadwerkelijk uit te kunnen laten keren zodra je een mooie winst maakt.