Paytable en Uitbetaling

Symbolen met uitbetaling waardes

Benieuwd naar de paytable en uitbetaling op de Mermaids Gold gokkast? Je kunt vrij eenvoudig informatie oproepen over de symbolen op de gokkast, zodat je precies na kunt gaan welke figuren je de hoogste winst op zullen leveren. Je kunt hiervoor klikken op de vlag linksboven voor de taal. Klik deze aan en kies vervolgens voor de helpfunctie. Op het eerste tabblad dat er dan verschijnt zie je direct de paytable en de uitbetaling van de Mermaids Gold, iets waar we je hier graag meer over vertellen.Wild X2 symbolen

Midden bovenin het scherm van de paytable en de uitbetaling op de Mermaids Gold gokkast vind je de lady zelf, de zeemeermin die je de hoofdprijs op kan leveren. Dit is het wild symbool van de gokkast, maar er valt nog veel meer te ontdekken. Zoals je kunt zien kan ze je al bij 2 van de symbolen op de rollen een mooie prijs opleveren, waardoor dat heel snel kan gaan. Speel de Mermaids Gold gokkast in freeplay om dit zelf na te gaan, of lees verder over de manieren waarop ze tot winst kan leiden.

De wild symbolen kunnen zich transformeren naar ieder ander symbool, dat je op dat moment nodig hebt op een bepaalde winlijn van het spel. Kom je bijvoorbeeld nog 1 dolfijn tekort om een winnende combinatie te maken en staat daar de wild zeemeermin? Dan zal ze veranderen in een dolfijn, waardoor je toch de winst bij kunt schrijven. Bovendien gaat het om een wild X2, wat betekent dat je kunt rekenen op een multiplier die er op de Mermaids Gold gokkast voor zorgt dat de winsten die je maakt 2x hoger uit zullen vallen.

Scatter symbolen op de Mermaids Gold

Het tweede symbool dat je een hoge winst op kan leveren en daarnaast meer dan de moeite waard is, is de schatkist. Je vindt het symbool in het middel van de paytable van de Mermaids Gold gokkast en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is het symbool dat ervoor zorgt dat je kunt rekenen op een winst, al vanaf 2 van de symbolen. Daarnaast kan het je op de zeemeermin zelf na de hoogste prijs opleveren, wat betekent dat het een zeer waardevol symbool is.

Slaag je erin om minimaal 3 van de symbolen op het spel te verzamelen, onafhankelijk van de winlijnen die je op dat moment geactiveerd hebt? Waar je ze ook hebt staan, het is een scatter symbool dat je hoe dan ook een mooie prijs op zal leveren. De symbolen mogen overal op de rollen verschijnen, zodra je er minimaal 3 in een draai weet te verzamelen zorgt dat ervoor dat je 10 bonus spins zal ontvangen. Op die manier krijg je toegang tot het Mermaids Gold bonusspel en zorg je ervoor dat je de winsten die je al maakte nog verder uit kunt gaan bouwen.

Andere waardevolle symbolen

Daarnaast kom je op de Mermaids Gold gokkast nog een aantal andere symbolen tegen, die ook zeer de moeite waard zijn. Je kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar de dolfijnen en de schildpadden. Deze zijn niet alleen heel schattig om te zien, je zorgt er daarnaast voor dat je de winst aardig op kunt laten lopen en je ervoor kunt zorgen dat het de moeite waard is om dit spel te spelen. Een ander symbool met een behoorlijke waarde is de oranje vis. Je zal merken dat dit symbool al wat vaker voorkomt op de Mermaids Gold gokkast, iets dat zeker geldt voor de overige symbolen waar je naar kunt zoeken.

Wil je bijvoorbeeld regelmatig een leuk bedrag bij kunnen schrijven, of zorgen voor de mogelijkheid om dit te verdubbelen met behulp van GAMBLE? Maak dan gebruik van de zeester, de scherp en bijvoorbeeld de bekende symbolen van het kaartspel. Het zijn het aas, de heer, de vrouw, de boer, de tien en de negen die veelvuldig voorkomen. Ook van de 9 heb je er maar 2 nodig om iets van je inleg terug te verdienen. Vervolgens kun je GAMBLE gebruiken om op de Mermaids Gold gokkast tot een mooie winst te komen.