Video Slots

Ben je op zoek naar andere videoslots, naast de Mermaids Gold gokkast zodat je ook andere spellen kunt spelen? Je kunt er met de andere gokkasten van Amatic eenvoudig voor zorgen dat je wat afwisseling in je spel aan kunt brengen, zodat het spelen ook op de langere termijn leuk blijft. Wij speelden Double Fruit, Dragon’s Gold en Dragons Pearl voor je, zodat je die spellen kunt spelen om wat variatie aan te brengen. Het zijn stuk voor stuk leuke spellen, waar je net als op de Mermaids Gold gokkast leuke bedragen mee kunt winnen.Double Fruit

De Double Fruit is een van de gokkasten die gebruik maakt van 5 rollen, zoals je dat ook al kent van de Mermaids Gold. Wat dat betreft is de kans groot dat je de gokkast relatief snel onder de knie zal hebben. Je hebt de keuze uit 5, 10 of 20 winlijnen, waardoor je zelf kunt bepalen op welke manier je wilt gaan spelen. Het is de moeite waard om de symbolen van de aap op de rollen te draaien, aangezien je op die manier de Fruit Party Bonus Game vrij kunt spelen en je toe kunt werken naar een mooie prijs.

Op de Double Fruit vliegt het heerlijke fruit je om de oren, dus zorg er in ieder geval voor dat je al voldoende gegeten hebt. Probeer bijvoorbeeld te spelen met de fruit symbolen die Single of Double zijn, aangezien die zich naar elkaar kunnen transformeren, zodat je de kans op een mooie winst kunt vergroten. Je komt daarnaast een aantal karakter en dus de apen tegen, die andere bonussen vrij kunnen spelen. Er valt van alles te ontdekken op de Double Fruit gokkast, dus speel deze op het moment dat je even genoeg hebt van de Mermaids Gold gokkast.

Dragon’s Gold

De tweede gokkast van Amatic die we je willen aanbevelen is Dragon’s Gold. Het is een van de videoslots die een opvolger vormt van een eerdere kast, in dit geval de Flying Dragon. Dit betekent dat je kunt rekenen op een spel dat veel spelers graag speelden, maar dan in een meer moderne en meer uitdagende vorm. Je hebt de beschikking over een spel met 5 rollen, waarop je gebruik kunt maken van 9 of 20 winlijnen. Je komt uiteraard een verzameling spannende karakters tegen, waarbij het gaat om draken, ridders en andere strijders die proberen hun recht te halen.

Probeer tijdens het spelen van Dragon’s Gold in ieder geval minimaal 3 draken op het scherm te draaien, aangezien je daarmee de bonus vrij kunt spelen. Je kunt free games verdienen, waarin de winsten die je maakt vervolgens vergroot worden door een multiplier. Op die manier kun je de videoslots als de Dragon’s Gold op een slimme manier spelen en zorg je er net als op de Mermaids Gold gokkast voor dat de bedragen die je verdient behoorlijk op zullen lopen. De multiplier wordt random bepaald, waardoor het spel ook op termijn leuk en spannend blijft.

Dragons Pearl

Ten derde kun je eens kijken naar de Dragons Pearl, die net als de andere videoslots van Amatic gebruik maakt van 5 rollen en 3 rijen met symbolen. Je hebt op deze gokkast echter 50 winlijnen tot je beschikking, waardoor je iedere draai haast zeker kunt zijn van het feit dat je een leuke prijs zal winnen. Je kunt afreizen naar het Verre Oosten, waar je oog in oog komt te staan met de karakters uit die omgeving die je een mooie winst op kunnen leveren. Ga op zoek naar de Pearl, aangezien dit zorgt voor de hoofdprijs op het videoslot.

Heb je de Mermaids Gold gokkast een aantal keren met succes gespeeld en zoek je een nieuwe uitdaging, of wil je andere videoslots gebruiken op het moment dat het een keertje tegen lijkt te zitten? Wij zetten er hier drie voor je op een rij, waarbij de Dragons Pearl duidelijk het grootste aantal winlijnen heeft. Probeer die gokkast uit voor een totaal andere ervaring dan op de Mermaids Gold gokkast, of kies een van de andere gokkasten die daar juist dichterbij in de buurt blijven. Wat je voorkeur ook heeft, de keuze is aan jou.