Winlijn Hulp

Winlijnen x 5

Benieuwd naar de verschillende winlijnen waar je op de gokkast gebruik van kunt maken? Je hebt er maximaal 10 tot je beschikking, waarmee je ervoor zorgt dat de kans op winst behoorlijk is. Aan de andere kant kun je naast de Mermaids Gold gokkast zoeken naar een ander spel dat minder winlijnen kent, voor een meer beperkte inzet. Zorg er met het maximale aantal winlijnen echter voor dat je geen kansen op winst mis zal lopen, zodat je het maximale uit de gokkast kunt halen.10 winlijnen op de gokkast

Je hebt op de Mermaids Gold gokkast de beschikking over 10 verschillende winlijnen. Dit zorgt ervoor dat je anders dan bij een traditionele fruitautomaat niet zomaar alleen op de horizontale lijn in het midden kunt winnen, er zijn nog een aantal andere lijnen beschikbaar. De winlijnen lopen bijvoorbeeld horizontaal over alle drie de rijen, zodat je ook daar de winnende symbolen kunt verzamelen om tot een winst te komen. Daarnaast kun je op de pagina over de winlijnen zien dat deze ook kriskras door de rollen lopen, van boven naar beneden en weer terug naar boven.

Je kunt de 10 verschillende winlijnen analyseren om na te gaan hoe ze voor een winst kunnen zorgen. Daarnaast kun je in het basisspel van de Mermaids Gold gokkast gewoon even op de winlijnen staan of erop klikken, om daar een beeld van te krijgen. Speel je het basisspel en slaag je er met een van de winlijnen in om een bedrag te winnen? Dan zal de winlijn die daarvoor zorgt bovendien even oplichten. Op die manier weet je direct welke winlijn je een mooie prijs op heeft geleverd, terwijl het bedrag automatisch bij je CREDIT komt en je daar niets voor hoeft te doen.

Meer winlijnen selecteren

Denk je na over het spelen op bijvoorbeeld de Mermaids Gold gokkast met 10 winlijnen, in relatie tot een andere gokkast met minder winlijnen? Een groot aantal winlijnen brengt zowel een voor- als een nadeel met zich mee, twee elementen die we graag voor je tegenover elkaar zetten.

Op het moment dat je speelt met 10 winlijnen op de Mermaids Gold gokkast, betekent dit een relatief hoge inzet per ronde. Indien je een beperkt budget tot je beschikking hebt kan dat er bij een paar slechte ronden voor zorgen dat je inleg sneller op zal raken.

Aan de andere kant is de kans op winst met 10 winlijnen op de Mermaids Gold gokkast een stuk groter, je hebt immers 10x kans om een mooi bedrag in de wacht te slepen. De kans is op die manier behoorlijk groot dat je de inleg die je doet ook weer sneller terug zal verdienen. Bovendien heb je steeds 10x de kans om een winst te maken ten opzichte van de inleg die je doet. Wat dat betreft is het de moeite waard om de Mermaids Gold gokkast in ieder geval een keer gratis uit te proberen met 10 winlijnen, aan de hand van een freeplay.

Loop geen winst mis op de Mermaids Gold

Je kunt dan onder andere ontdekken dat je er met 10 winlijnen op de Mermaids Gold gokkast bovendien voor zorgt dat je geen winst meer hoeft mis te lopen. Stel dat je op een gokkast slechts 5 van de 10 winlijnen zou activeren, dan bestaat er de kans dat een van de winlijnen die niet actief is een prijs op zou hebben geleverd. Je betaalt dan een lagere inleg per ronde om langer te kunnen spelen. Hier staat aan de andere kant echter tegenover dat je met het maximale aantal winlijnen sneller had kunnen spelen.

Indien je sneller had gespeeld op alle winlijnen had je de winst kunnen bijschrijven in je tegoed, indien je op slechts de helft van de winlijnen speelt is dat niet het geval en gaat de winst aan je neus voorbij. Het is daarom in de meeste gevallen een goed idee om te spelen op alle winlijnen die er tot je beschikking staan. Je zorgt er daarmee voor dat je een zo groot mogelijke kans op winst kunt maken, ook op de Mermaids Gold gokkast. Speel een freeplay om dit zelf te ontdekken, of doe een storting om de winst in je eigen zak te kunnen steken.